DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak’taki köy okulu öğrencilerine kırtasiye desteği

Videoyu Aç Güroymak’taki köy okulu öğrencilerine kırtasiye desteği
A
a

Bitlis’te görev yapan matematik öğretmeleri, yaptıkları yardım kampanyasıyla il merkezi ve ilçelerdeki köy okulu öğrencilerine kırtasiye desteği sağladılar.

Kampanya kapsamında toparlanan kırtasiye malzemelerinin Bitlis ve ilçelerine bağlı köy okullarında dağıtılacağı belirtildi. Kırtasiye yardımlarının Bitlis genelindeki 25 – 30 köy okullarına yapılacağı ve Güroymak’a bağlı köy okullarında da dağıtımı yapıldığı belirtildi.

Güroymak’taki köylerde dağıtımların tamamlandığını belirten matematik öğretmenlerinden Sinan Kıranşal, dağıtımların Bitlis il merkezi ile bağlı ilçelerde de devam edeceğini söyledi.

Matematik öğretmeni olan Sinan Kıranşal, Biz matematik öğretmenleri olarak yaklaşık 2 ay önce bir araya geldik ve Türkiye genelini kapsayan bir kampanya başlattık. Köy okulu öğrencileri için başlatmış olduğumuz kampanyamız ülke genelinde ses yaptı ve İstanbul, Batman, Antalya, Manisa ile diğerden gelen malzemeleri toparlayıp Güroymak’a bağlı köy okullarında dağıtımını yaptık. Bitlis il merkezi ve bağlı diğer ilçelerinde de önümüzdeki günlerde dağıtımlar devam edecektir. Bize bu konuda destek sağlayan, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilçelerimizdeki milli eğitim müdürlükleri ile Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bitlisli işadamlarımıza teşekkür ederiz.

Kıranşal, Köy okullarındaki öğrencilerimizin imkanları kısıtlı olduğundan Bir kalem bir defter istiyoruz adı altında bu kampanyayı başlattık dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.