Losev

Güroymak'ta Silahlı Saldırı: 1 Ölü

Videoyu Aç Güroymak'ta Silahlı Saldırı: 1 Ölü
A
a

Güroymak'ta (Norşin), henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan silahlı saldırıda 1 kişi ölümü ve 1 kişininde yaralandığı bildirildi.

Güroymak (Norşin) ilçesinde Kaleli köyü yolu üzerinde aracın içinde bulunan Subaşı aşireti mensubu olan Mehmet Subaşı (45) ve aile bireyleri henüz belirlenemeyen bir nedenle silahlı saldırıya uğradığı belirtildi.

Daha önce aralarında husumet bulunan Subaşı ve Sımaili aşiret bireylerinin sabah saatlerinde çarşı merkezinde tartıştıkları sırada olayın büyümemesi için müdahele edildiği bildirildi.

Subaşı aile bireyleri aracın içinde olduğu sırada Kaleli köyüne giden yol güzergahında araçları içinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tarandığı çıkan silahlı saldırı sonucu Mehmet Subaşı (45) ve aynı ismi taşıyan Mehmet Subaşı'da yaralandığı belirtildi. Yaralıların Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldığı sırada tüm müdahelelere rağmen 45 yaşında olan Mehmet Subaşı hayatını kaybettiği diğer amca oğlununda tedavi altına alındığı belirtildi. Olayı duyan subaşı akraba bireyleri hastaneye akın etti.


Not: Bu haber Toplumsal huzurun sağlanabilmesi adına Yorum Kuralları gereği gözönünde bulunduralarak yorumlara kapatılmıştır.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.