Losev

Güroymak'ta semt spor saha inşaatlarında incelemeler yapıldı

Videoyu Aç Güroymak'ta semt spor saha inşaatlarında incelemeler yapıldı
A
a

Spor alanlarında gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçlayan Güroymak Belediyesi, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde Güroymak ilçesinin 4 mahallesinde inşaat çalışmaları sürüyor.

İlçede yapılacak 4 semt sahası inşaatında incelemelerde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen Güroymak’ın önemli bir ihtiyacı olan spor alanlarını oluşturmak için inşaat çalışmalarına başladığını belirtti. 

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Güroymak Belediyesi olarak Spor Toto Teşkilatına yapmış olduğumuz başvuru sonucu 4 mahallemize semt sahalarıyla alakalı protokolü geçtiğimiz aylarda imzalamıştık. Yapılacak semt sahasının içerisinde basketbol, voleybol ve futbol sahaları aynı zamanda etraflarında yürüme parkuru mevcut olacak. Semt spor sahaları ile özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak kalarak spor yapabilecekleri alanlara kavuşacaklar. Semt saha inşaat çalışmalarımız devam ediyor. Yakın bir zamanda, Güroymak halkımızın hizmetine sunacağız dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.