Losev

Güroymak'ta öğrencilere kırtasiye yardımı

Videoyu Aç Güroymak'ta öğrencilere kırtasiye yardımı
A
a

Trabzon Çaykara Kaymakamlığı ile Çaykara Belediyesi tarafından Sevgi Eli Projesi kapsamında Güroymak ilçesine gönderilen kırtasiye malzemeleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Kırtasiye malzemelerini öğrencilere dağıtan koordinatör Ali Zeyrek, yaptığı açıklamada, sosyal projeler kapsamında öğrencilere kırtasiye yardımı ve okullara temizlik malzemelerin dağıttıklarını belitti.

Amaçlarının öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim görmelerini sağlamak olduğunu söyleyen Zeyrek, şöyle konuştu: İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesidir. Bu kapsamda Çaykara Kaymakamlığı ile Çaykara Belediyesi Sevgi Eli projesi dahilinde iş adamları ve hayırsever vatandaşlarımız tarafından destek oldukları malzemeleri kırsal kesimdeki okullarımıza teslim ediyoruz. İlk durağımız Bingöl ilimizdi. 7 kişilik ekibimizle öğrenci kardeşlerimizin mutluluklarına ortak oluyoruz. Güroymak ilçemizde üçüncü kez oluyor gelişimiz.  Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu hemşerimiz buradaki çalışmalarını takdir ediyoruz. Başarılarını devamını diliyoruz. Bugün kardeşçe yaşamaya ve birbirimize yardım etmeye ve eğitim için destek vermeye devam edeceğiz dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Mevlana İlkokulunda öğrencilere yapılan yardım programına katıldı. Kaymakam Alibeyoğlu Değerli öğrencilerimiz, sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu ağabeyleriniz, kış şartlarında Trabzon ilinden yola çıkarak okumanız için sizlere yardımlar getirmişler. Tarihimizi, geçmişimizi iyi okuyun, anlamaya çalışın. Kurtuluş Savaşında, Çanakkale Savaşında dedelerimiz ‘ben Kürdüm, Lazım, Türküm’ demeden ‘bu vatan topraklarında, bu ay yıldız bayrağı altında yaşayan kardeşleriz’ diyerek vatan savunmasını beraberce yapmış, gazi ve şehit olmuşlardır. Yine tarihimizdeki gibi bugün kardeşçe yaşamaya ve birbirlerimize yardım etmeye devam edeceğiz. Devlet olarak yanınızdayız. Her türlü eğitim için destek vermeye devam edeceğiz. Yeter ki sizler okuyun. İyi okullar kazanmaya ve meslek sahibi olmaya çalışın dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu cep telefonuyla canlı bağlantı yaparak, yardımları gönderen Çaykara Kaymakamı ve Belediye Başkanına teşekkür etti. Kaymakam Alibeyoğlu İlçemize gelerek yardımları dağıtan, Proje Koordinatörü Ali Zeyrek ve ekibine ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.