Losev

Güroymak’ta mahalle parklarına minik eller değiyor

Videoyu Aç Güroymak’ta mahalle parklarına minik eller değiyor
A
a

Güroymak Belediyesi tarafından mahallerde bulunan parkların çehresini minik eller değiştiriyor.

Güroymak ilçesinde belediyenin katkılarıyla spor kompleksi kurulması için yürütülen çalışmalarda sona gelindi. Spor alanlarında gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçlayan Güroymak Belediyesi semt spor sahaları ile vatandaşları sporla buluşturacak. 

Güroymak ilçesinde yapılan yeni parkları çevreleyen duvarları gönüllü öğrenciler tarafından duvarı süsleyen motiflerin boyama çalışmasını sevgi elleri ile renklendiriyorlar. Kümbet mahallesinde yapılan semt sahasını gönüllü olarak boyama çalışmasını yürüten Güroymak Yunus Emre Ortaokulu ve Güroymak İMKB Lisesi öğretmen ve öğrencileri memnun olduklarını ifade ettiler.

Güroymak Yunus Emre Ortaokulu öğretmeni Merve Yıldız,  Kaymakamlık ve belediyemizin üstlenmiş olduğu semt sahalarını düzenlemek amacıyla öğrencilerimizle buraya geldik. Süslü kabartmaları farklı renklerle boyama çalışmasını yaparak bir etkinlik yapmaktayız. Yaklaşık çalışmamız bir hafta süreceği tahmin edilmekte 25 öğrencimizle çevremizi güzel bir yer haline getirmeye çalışıyoruz. Gönüllü olarak katılım sağlayan herkese teşekkür ederim dedi.

Boyama çalışmasını yapan öğrenci Ebru Bozkurt, mahallelerimize yapılan parklarda bulunan çevre düzenlemesine katkı sağlamak için burada öğretmenimiz ve öğrenci arkadaşlarımızla mahallemize kazandırılan bu güzel parkın duvarlarına boyama çalışması yapmaktayız. Yaptığımız iş eğlenceli geçmektedir.

Gönüllü olarak katılım sağlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.