DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak’ta Halk Eğitim Merkezinin temeli atıldı

Videoyu Aç Güroymak’ta Halk Eğitim Merkezinin temeli atıldı
A
a

Güroymak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasının yapılması için, Güroymak Belediye Başkanlığı tarafından ilçe Halk Eğitim Merkezine 5 Dönüm arsa tahsisi yapılarak Halk Eğitim Merkezinin temeli atıldı.

Güroymak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasının ihalesi yapılarak, binanın 2019 yılı Eylül ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Güroymak Halk Eğitim Merkezi binası 5 katlı ve 16 derslikli olarak planlanan içerisinde mescit, spor salonu, konferans salonu, atölye, laboratuvar sınıfları, sergi alanları ve çeşitli kursların verilebileceği odalar olacağı belirtildi. 

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, ilçemizde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Binası yoktu. Hükümet Konağı içerisinde bir odada hizmetler veriliyordu. Halkımıza hizmetlerin en iyisi verilmesi için, Belediyemize ait 5 dönüm bir alanı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne tahsisini yaptık. Binanın ihalesi yapılarak 5 katlı ve 16 derslikli Güroymak Halk Eğitim Müdürlüğü binasının temeli atıldı. Alibeyoğlu, hayat boyu öğrenme okullarla sınırlı değildir. Dünya hızla değişiyor. Hayat boyu öğrenme ise ortaya çıkan bu ihtiyaçlara bir çözüm yolu sunuyor. Hayat boyu eğitimin hedefi öğrenen fertten öğrenen topluma geçiştir. Büyük önemi olan Halk Eğitim Merkezi binasının temelini attık. Güroymak İlçemize hayırlı olmasını dilerim dedi.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.