Losev

Güroymak'ta Gençlik Merkezi Projesi Kabul Edildi

Videoyu Aç Güroymak'ta Gençlik Merkezi Projesi Kabul Edildi
A
a

Güroymak Kaymakamlığı'nca projesi hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı'nın Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi (KDRP) hibe başvuruları kapsamında sunulan Gençlik Merkezi Projesi İçişleri Bakanlığı'nca kabul edildi.

Projenin kabul edilmesiyle birlikte bu kapsamda Kaymakamlık tarafından ilçe merkezine gençlik merkezi yapılarak Güroymaklı gençlerimizin hizmetine sunulması için çalışmalar kısa sürede başlatılacak.

İlçe merkezinde gençlerin ve öğrencilerin ders çalışabilecekleri, sosyal ve kültürel faaliyetleri gerçekleştirebilecekleri bir merkezin bulunmamasının sıkıntısını yaşadıklarını, projelerinin kabul edilmesiyle birlikte de bu sıkıntının büyük ölçüde çözüleceğini belirten ilçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, "Gerek Kaymakamlığımızın gerekse de yapılan projelerden çeşitli binaları kiralayarak öğrencilerin ve gençlerin hizmetine kısa süreli olarak sunuyorduk. Kurumumuza ait bir binanın olmaması projelerimizin sürdürülebilirliğinin önünde çok önemli bir engel teşkil ediyordu. Son yaptığımız proje ile ilçe merkeinde gençlerimize ve öğrencilerimize ders çalışma imkanı sunacak, onların sosyal, kişisel ve bedensel gelişimlerine yardımcı olacak destek eğitimlerinin verileceği bir merkez açılacaktır. Gençlerimizin sağlıklı ve eğitimli yetişmeleri ileride ailelerine, toplumsal hayata faydalı birey olarak yetişmeleri bizim vazifemizdir. İlerleyen günlerde gençlerimize yönelik birçok aktivite artarak devam edecektir. Projemiz ilçemize ve gençlerimize hayırlı Uğurlu olsun." diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.