DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak’ta Eğitim Öğretim yılı planlama toplantısı yapıldı

Videoyu Aç Güroymak’ta Eğitim Öğretim yılı planlama toplantısı yapıldı
A
a

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu başkanlığında, 2017-2018 yılı Eğitim Öğretim planlama toplantısı yapıldı.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu başkanlığında, 2017-2018 yılı Eğitim Öğretim planlama toplantısı yapıldı.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı, 18 Eylül pazartesi günü itibariyle başlayacağından, çocukların ve gençlerin güven ve huzur içinde bir yıl eğitimi geçirebilmeleri için planlama ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçemizde 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı başlamadan planlama ve değerlendirme toplantısını yaptık. Güvenlik ve asayiş yönünde hassas olduğu değerlendirdiğimiz, okullarımız öncelikli olmak üzere, okullarımızda güvenlik kameralarının tamamlanması, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele, öğrencilerimiz güvenli bir şekilde okula gidiş gelişleri ve servislerin denetlenmesi, öğrencilerimizin gün ışığında daha fazla istifade edebilmeleri, Öğretmen ihtiyacı, Okullarımızın eksiklikleri talepleri gibi konuları toplantıda görüştük. Bu anlamda üzerinde durduğumuz okullarla alakalı en önemli konu uyuşturucu ile mücadele kapsamında okullarda yapacağımız ve yaptığımız çalışmaların devam ettirilmesi yönünde olacaktır dedi.
Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Seyhan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Kerem Güvener, İlçe Milli Eğitim Müdürü vekili Abdurrahman Ateş, mahalle ve köy muhtarları, Okul aile birlik başkanların katılımıyla yapıldı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.