Losev

Güroymak’ta eğitim-öğretim değerlendirme toplantısı

Videoyu Aç Güroymak’ta eğitim-öğretim değerlendirme toplantısı
A
a

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu başkanlığında eğitim-öğretim değerlendirme toplantısı yapıldı. Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Serdar Ergün, ilçe merkez belde ve köy okul müdürlerin katılımıyla, Güroymak İpek Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda ilçenin eğitim-öğretim'i değerlendirildi.

Düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Alibeyoğlu, İlçemizin eğitim ve öğretimin bütün unsurlarıyla ele alınması lazım. Geleceğe daha emin olarak bakmak istiyorsak, okullarımızda okuyan bütün öğrencilerle yakında ilgilenmemiz gerekir. Daha güçlü olacaksak, mutlaka eğitimde başarıyı sağlamamız lazım. Bu başarıyı elde etmede de üç ana unsur; vardır.

Veli, Öğrenci ve Öğretmendir. Eğer biz bu üç grupla uyum içerisinde çalışıp, hedeflerimizi birlikte belirler, yapmamız gerekenleri birlikte yaparsak başarıya kolayca ulaşırız. Bu anlamda okul yönetici ve öğretmenlerine de büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Öğrencilerimize sahip çıkın. Bizler sahip çıkmasak başkaları onları elde etmeye çalışır. Veli ziyaretlerinizi her zaman yapın. Yapmış olduğunuz ziyaretler sadece kağıt üzerinde kalmasın. Okullarınızda bulunan boş alanları eğitim materyalleriyle, bilgiyle donatmaya çalışın. Öğrencilerin eğitim ve öğretimleri için her alanda toplantılar yapın. Yapacağınız toplantıları aileleri de içine alın. Öğrencilerimiz hangi dalda başarılıysa o dalda başarıya gitmesi konusunda yardımcı olunuz. Okullarımızda bilgi ve sanatsal ağırlıklı yarışmalar yapmaya özen gösterelim. Öğrencilerimizi tüm spor dalları müsabakalarına katılımlarını sağlayalım. Teog ile Üniversite sınavları olacak. Öğrencilerimizin çalışmaları için Belediyemizce öğrencilerimize kitaplar dağıttık. Çalışmaları takip ediniz dedi.

Kaymakam Alibeyoğlu, önümüzde 18 Mart Çanakkale zafer yıldönümü var. Öğrencilerimize bu vatan nasıl kazanıldığını öğretmeye çalışın. Değerlerimiz, vatan ve bayrak konularında çeşitli kitapları okutunuz. Dereceye giren öğrencilerimizi Çanakkale, Bursa, İstanbul ve Edirne gibi illere gezilere gönderelim. Geçmişini bilmeyen bir nesil geleceğini görmez bu nedenle her öğrencimiz geçmişimizde kendine örnek alacak kahraman birisi vardır dedi.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.