Losev

Güroymak’ta Demokrat adayı gençlerle bir araya geldi

Videoyu Aç Güroymak’ta Demokrat adayı gençlerle bir araya geldi
A
a

Güroymak Demokrat Belediye Başkan adayı Kenan Caf gençlerle bir araya geldi. Güroymak ilçesinde 500’e yakın genç grubu Demokrat Parti Adayı Kenan Caf’a gelerek birlik, beraberlik ve sonuna kadar destekleme kararı verdi.

Güroymak ilçesinde faaliyet gösteren bir restoranda bir araya gelen Güroymak Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Kenan Caf, böyle kalabalık kitleyi bir arada görmek beni çok sevindiriyor. Sevgili Norşin halkı ve değerli gençler, birlikte el ele vererek ilçemizi daha temiz yarınlara kavuşturacağız. Siz değerli gençlere güvenerek geldim, sizler aday olmamı istediniz sizin geleceğiniz için çalışacağım. Size burada söz veriyorum öyle eserler ve öyle hizmetler getireceğim ki yarın öbür gün çoluk çocuk sahibi olduğunuzda bile sizlerin birer duası bana yeterli olacaktır. Biz kimseyi kırmaya kimseyle küsmeye değil, biz Norşin halkını kucaklamaya, gül dağıtmaya geldik birlik, beraberlik ve kardeşçe yaşamaya geldik.

Bu vesileyle her gün yüzlerce genç bu çatı altına gelerek bizlere destek kararı alarak, beni çok sevindiriyor bende onların geleceğini düşünerek, yola çıkıyorum kendilerine teşekkür ediyorum Allah’a emanet olun dedi.

YENİ BİR GÜROYMAK YENİ BİR DÜZEN

31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimleri hedef alarak Güroymak sorunlarını beraber çözeceğini ifade eden Caf; yeni bir çalışma yeni bir düzen ile siz gençlerle bunu başaracağız. Siz gençlerle bir araya gelmek, bu kalabalığı görmek bana güç veriyor.

Gençlerin sevgisi ile karşılanan Kenan Caf gençlerle ilgilenerek tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca gençlerin aynı anda sosyal medyada canlı yayına girmesi ve fotoğraf çektirerek paylaşması dikkatlerden kaçmadı. 

Daha sonra Güroymak Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Kenan Caf ve genç kitlesi ile birlikte ilçede açılan irtibat bürosuna geçti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.