DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak’ta caminin kirlenen dış cephe duvarı temizlendi

Videoyu Aç Güroymak’ta caminin kirlenen dış cephe duvarı temizlendi
A
a

10 yıl önce Hayırsever iş adamı Selim Özmen tarafından Güroymak’ta yaptırılan Merkez Hacı Selim Özmen Camisinin kirlenen dış cephe duvarını Güroymak Belediyesi tarafından mikro kumlama yöntemiyle temizlendi.

Belediyecilik faaliyetlerinin yanında halkın ve ilçenin ihtiyaç duyduğu farklı alanlarda da çalışma yürüten Güroymak Belediyesi bu kez ise ilçedeki camilerin eksiklikleri ve tadilat işleri ile ilgili çalışma yürütüyor.

Çalışmalar kapsamında Güroymak Belediyesi tarafından ilçemiz Merkez Hacı Selim Özmen Camisinin zamanla tahrip olan ve kirlenen dış cephe duvarı özel bir temizleme tekniği olan mikro kumlama yöntemiyle temizlenerek eski görünümüne kavuşturuldu. 
Belediye olarak ilçede her türlü hizmeti yapmaya çalıştıklarını belirten Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, bu kapsamda belediyecilik faaliyetlerinin yanında halkın ve ilçenin ihtiyaç duyduğu farklı alanlarda da çalışma yürüttüklerini söyledi.

İlçenin ve ilçe halkının hizmetlerin en güzeline layık olduğunu ifade eden Alibeyoğlu, Belediye olarak imkanlarımız dahilinde her işe koşturmaya çalışıyoruz. Bizim buradaki amacımız ilçe halkını gerek belediyecilik ve gerekse diğer çalışmalarda hizmetlerin en güzeli ile buluşturmaktır. Bunun için mesai kavramı gözetmeksizin ilçemiz genelinde çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda daha öncesinde belediye olarak bazı okullarımızın ihtiyaçlarını gidermiştik, bu kez ise ilçemizin en büyük camisi olan ilçemiz Merkez Hacı Selim Özmen Camisinin zamanla tahrip olan ve kirlenen dış cephe duvarı özel bir temizleme tekniği olan mikro kumlama yöntemiyle temizleterek eski görünümüne kavuşmasını sağladık. Ayrıca yine bu camimizde bir ihtiyaç olan avlusuna ise belediyemizle kardeş belediye olan İstanbul Bayrampaşa Belediyesi tarafından şadırvan kuruldu. Kardeş belediyemize ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizlerden hiçbir zaman destek ve dualarını esirgemeyen ilçe halkımıza inşallah daha nice hizmetler yapacağız diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.