DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak’ta benide görün projesine ait kursların açılışı yapıldı

Videoyu Aç Güroymak’ta benide görün projesine ait kursların açılışı yapıldı
A
a

Bitlis Valiliği Koordinasyonunda, Kalkınma Bakanlığı tarafından sosyal Destek Programı (Sodes) kapsamında finanse edilen ve Güroymak Gençlik Derneği tarafından yürütülen Benide Görün projesinin bisiklet ve kort tenisi kursunun açılışı yapıldı.

Projenin kurs start açılışını gerçekleştiren Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu ve diğer protokol üyeleri ile birlikte yapan proje sorumlusu Cihan Gencer’den bilgi aldı.

Proje kapsamında gerçekleştirilen etkinlikler ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Alibeyoğlu, gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçlıyoruz. Gençlerimizin üzerindeki stresi atmaları için çeşitli sportif faaliyetler düzenlememiz gerekiyor. Yaptığımız bu sportif faaliyetler neticesinde öğrencilerimizin verimliliğinin artmasıyla birlikte yeteneklerini de keşfetmeyi hedefliyoruz. İlçede yürütülen çalışmalar kapsamında futbol, basketbol, voleybol ve etrafında yürüme parkuru bulunan semt sahalarımızla da tüm ilçe halkını sporla buluşturacağız. Tefecilikle, madde bağımlılığı, şans oyunları mücadele edeceğiz neslimizi kimsenin zehirlemesine müsaade etmeyeceğiz ve sonuna kadar onlarla mücadelemiz sürecektir. Gençlerimiz için çok güzel bir çalışma yapan projedeki yetkili arkadaşlarımızı tebrik ediyorum dedi.
Proje sorumlusu Cihan Gencer Sodes kapsamında yürütülen proje ile uyuşturucu madde ile mücadeleye yönelik eğitimler, bisiklet kort tenisi, web tasarım kursu bağlama, gitar, sinema etkinlikleri gibi bir çok sosyal içerikli faaliyetlere yer verilecek. Toplamda 100 genç katılım sağlayarak kurslarımızın sonunda ise Çanakkale, İzmir ve Antalya gezileri yapılacaktır dedi.

Açılışa Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazım Budak, BİPEM Müdürü Necati Kaya, Proje Uzmanı Sercan Varkan, okul müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.