Slayt Gösterisi
Losev

Güroymak’ta asayiş ve trafik uygulaması sürekli hale gelecek

Videoyu Aç Güroymak’ta asayiş ve trafik uygulaması sürekli hale gelecek
A
a

Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü, Güroymak İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından, ilçede trafik uygulaması ve umuma açık yerlerde denetimler gerçekleştirildi.

16 Ekim 2019 tarihinde 13:00-15:00 saatleri arasında Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü, Güroymak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığı görevlilerince toplamda 176 personel ile ilçe geneli 7 ayrı noktada yapılan şok sabit yol trafik ve umuma açık yerlerde kontrol ve denetimler gerçekleştirildi. Bu uygulama kapsamında, 1.773 şahıs ve 195 araç sorgulandı, 9 şahsa gerekli tutanak tanzim edildi ve 6 araca toplamda 3.980 lira idari para cezası uygulandı.

Emniyet kemeri, tonaj, araçların belgeleriyle ilgili de kontrol yapan ekiplerin vatandaşların huzuru ve güvenliği amacıyla gerçekleştirdikleri uygulamada, emniyet kemeri takmayan ve evrak eksiği bulunan sürücü ve araçlar uyarılırken cezai işlem uygulandı. Ekipler, sürücülere trafik kurallarına uymalarını, aşırı hız yapmaktan kaçınmalarını, emniyet kemeri takmalarını, seyir halindeyken cep telefonu ile konuşmamalarını, takip mesafesine riayet etmelerini, yorulduklarında mutlaka dinlenmeleri gerektiğini hatırlatarak sürücülerden bu kurallara uymalarını istediler.

Trafik ve asayiş uygulamalarının ilçede aralıklarla devam edileceği bildirildi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.