Losev

Güroymak’ta 81 şehit 82 mektup projesi sergisi

Videoyu Aç Güroymak’ta 81 şehit 82 mektup projesi sergisi
A
a

Güroymak ilçesinde 81 Şehit 82 Mektup projesi sergisi açıldı. Güroymak Şehit Er Mahfuz Urut İlkokulu tarafından, Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda kurulan serginin açılış programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve şehitler için okunan dualarla devam eden programda konuşma yapan Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, şehitleri rahmetle ve minnetle andıklarını söyledi.

Alibeyoğlu, hiç kimsenin bu milleti bölemeyeceğini, bu ezanı susturamayacağını ve bu bayrağı indiremeyeceğini kaydederek bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve hep birlikte büyük Türkiye’yiz dedi.
Konuşmanın ardından aralarında Vanlı Şehit Soner İdil, Şehit Ömer Halisdemir ve Şehit Fethi Sekin’in de fotoğraflarının yer aldığı, 81 ilden şehitlerin fotoğrafları, özgeçmişleri ve adlarına yazılmış mektupların bulunduğu sergi gezildi.

Gün boyu devam eden serginin açılış programına, Güroymak Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Erbil Başar, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.