Losev

Güroymak’ta 275 aileye kurban yardımı

Videoyu Aç Güroymak’ta 275 aileye kurban yardımı
A
a

Güroymak Kaymakamlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe merkezi, belde ve köylerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 275 aileye 275 adet küçükbaş canlı kurban yardımında bulundu.

Güroymak Kaymakamlığı olarak ilçede ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek yardımda bulunduklarını ifade eden Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, kaymakamlık olarak biz aldık ihtiyaç sahibi ailelerimize 260 küçükbaş kurban dağıtımını gerçekleştirdik.

Bunun haricinde 15’i hayırseverlerin desteği olmak üzere bizim aracılığımızla ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim etmiş durumda. Toplam kaymakamlık olarak 275 ailemize 275 küçükbaş hayvan canlı olarak teslim edilmiştir. Bu anlamda gerçekten gerekli ve önemli bir işe imza attığımıza inanıyorum. Vatandaşlarımızda bizim bu uygulamamızdan son derece memnun kaldılar ve teşekkürlerini ilettiler. Bizlerde bu vesile ailelerimizin kesecekleri kurbanların kabul olmasını diliyoruz. Ayrıca kurban bağışında bulunan hayırseverlerimiz de çok teşekkür ediyorum, Allah onların da hayırlarını kabul etsin inşallah dedi. 


Canlı kurbanlık küçükbaş hayvan alan aileler ise ilk defa kurban kesmenin mutluluğunu yaşayacakların ifade ederek, başta İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ve diğer hayırseverlere teşekkürlerini ilettiler.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.