DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak Spor Kulübü Kadına Şiddete Hayır Dedi

Videoyu Aç Güroymak Spor Kulübü Kadına Şiddete Hayır Dedi
A
a

Güroymak Spor Kulübü, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde farkındalığa imza attı.

Bitlis 1. Amatör A grubu 7. Haftasında mücadele eden Güroymak Spor Kulübü, Güroymak semt sahasında Günkırı Belde Spor ile karşılaştı. 

Güroymak Spor Kulübü oyuncuları sahaya, “Kadınlar İnsan. Biz İnsanoğlu. Kadına yönelik şiddete hayır” pankartı ile çıktı. Futbolcuların bu konuya duyarlılıkları tribünlerden büyük destek gördü. 

Güroymak Spor Kulübü, Günkırı Belde Spor’u 6-0 yenerek galip oldu. Güroymak Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Çelik de, mücadeleyi tribünden takip etti. 
Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Çelik, Kadınlar, toplumların değişmesi, gelişmesi ve aile yapıları için çok önemliler. Güçlü kadın demek güçlü toplum demektir. Ben de bir annenin çocuğu, bir kadının eşi olarak her zaman kadınların yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirmek istiyorum. Oyuncularımızı gösterdikleri hassasiyetten dolayı kendilerini kutluyorum. Başta İlçe Kaymakamımız Muhammet Furkan Sancaktutar, daire amirlerimiz ve Güroymak halkına bizlere vermiş oldukları maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkürlerimizi iletir dışardaki işadamlarımızdan geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıkmalarını istiyorum dedi.

Havanın soğuk olmasına rağmen futbolseverler tribünlerden maçı sonuna kadar izledi.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.