Losev

Güroymak Sanayi Sitesi Sakinleri Hızla Artıyor

A
a

Güroymak ilçe merkezinde bulunan Sanayi Sitesi'nin inşaatının tamamlanmasıyla birlikte ilçe sanayi esnafı yapılan yeni yerlerine taşınmaya başladı.

Yeni sanayi sitesindeki 64 iş yerinin büyük bölümünün dolduğunu belirten Güroymak Kaymakamı Turan Yılmaz, şu anda kullanılan iş yerlerinin küçük ve dar olduğunu, aynı zamanda şehir merkezinde bulunmasından dolayı birçok sıkıntıyı beraberinde getirdiğini ifade etti.

Yılmaz, "2010 yılında inşaatına başlanan sanayi sitesi inşaatı bitti. Sanayici esnaflarımız buraya taşınmaya başladı. İşin toplam bedeli 4 milyon lirayı buldu. Talep olursa ek olarak 64 iş yerinden 100 iş yerine kadar yükseltebiliriz. Bazı iş yerleri çok büyük bunlar ikiye ayrılabilir. Tüm bu gelişmeler yaşam kalitesinin de arttığının göstergesidir. Güroymak kalkınmaya müsait bir yer. Sanayi Sitesi de ilçenin gelişmesine katkı sağlayacaktır. İlerde talep olursa, burada yer konusunda sıkıntı yaşanmayacak. Eski Sanayi Sitesi yeni yerine taşındıktan sonra şehir merkezi de büyük ölçüde rahatlayacaktır. Sanayi Sitesi'nin şimdiden Güroymak esnafına hayırlı olmasını diliyorum."
 
Yapılan sanayi sitesinin çok iyi inşa edildiğini ifade eden Kaymakam Yılmaz, Güroymak Sanayi Sitesinin Türkiye’de ki sayılı site kalitesinde olduğunu sözlerine ekledi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.