DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak Milli Eğitim Müdürlüğüne Sabaz Atandı

Videoyu Aç Güroymak Milli Eğitim Müdürlüğüne Sabaz Atandı
A
a

Yaklaşık 4 Yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Tahsin Müjdeci’nin boşalan yerine Güroymak İmkb Lisesi Müdürü Emrullah Sabaz atandı.

Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Emrullah Sabaz atandı.

Yaklaşık 4 yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Tahsin Müjdeci’nin boşalan yerine Güroymak İMKB Lisesi Müdürü Emrullah Sabaz atandı. 10 yıllık meslek hayatında 7.5 yıl idarecilik yaptığını belirten Müdür Sabaz, “Güroymak’ta eğitim sistemimiz, eğitim alt yapımız, idarecilerimiz oldukça iyi bir durumda. Velilerimizin ve halkımızın eğitime duyarlılığı oldukça güzel. Bizden önceki arkadaşlar görevlerini güzel bir şekilde sürdürüp ilçenin eğitimine önemli katkılar sağlamışlar. Bizde onlardan aldığımız yerden bir ekip ruhuyla Güroymak’ın eğitimini daha ileri seviyeye çıkarmak için çaba göstereceğiz. Güroymak’ta bu potansiyel var ve Güroymak bunu çok fazlasıyla hak ediyor. İnşallah bizi bu göreve layık görenleri de mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Camia olarak insan odaklı çalıştıklarını ve en pahalı yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu düşündükleri için çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Sabaz, “Güroymak’ta 14 binden fazla öğrenci mevcudumuz bulunuyor. Her öğrencimiz, her okulumuz, her idareci ve öğretmenimiz bizler için önemlidir. Görev sürem boyunca ilçe ve köylerimizdeki bütün okullarımızı senede bir değil, birkaç defa ziyaret edeceğiz. Köylerimizdeki eğitim sorunlarını yerinde görerek çözüm yolları üretmeye çalışacağız. Güroymak’ta bu eğitim anlayışını sürdürmeye çalışacağız” diye konuştu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.