Slayt Gösterisi
Losev

Güroymak merkezine yeni sıcak asfalt çalışması

Videoyu Aç Güroymak merkezine yeni sıcak asfalt çalışması
A
a

Güroymak ilçe merkezinde geçen D300 karayolu eskimiş ve çatlakların meydana gelmesi nedeniyle yeni asfaltlama çalışmasına başlandı.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Güroymak ilçemizi doğunun parlayan yıldızı yapacağız. Karayolları Van 11. Bölge Müdürlüğü tarafından Ilçemizin karayolu ağı içerisinde bulunan, Bitlis ve Muş bulvarı yolu güzergahındaki 1,5 KM yolun sıcak asfalt çalışması aralıksız devam edilmektedir. İlçemizin merkezinden geçen D300 karayolu güzergâhındadır. Karayollarına ait ilçe merkezinden geçen ana yolu eskimiş ve çatlaklar meydana gelmişti. Bu durum ilçemize yakışmıyordu. Karayolları Karayolları Van 11. Bölge Müdürlüğü Tarafından Bitlis ve Muş Bulvarı güzergahında 1,5 KM yolu sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Yol çalışması kısa bir zamanda bitirilmesi hedefleniyor. Karayollarınca asfalt yolundan çıkartılan malzemeleri Güroymak Belediyemizin araçlarıyla mahalle yollarına döküyoruz dedi.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu yapılan yol çalışmalarından dolayı, Karayolları Van 11. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş’a,  karayolları yetkililerine teşekkür etti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.