Losev

Güroymak'lı İş Adamı Cerenoğlu Sporcularla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Videoyu Aç Güroymak'lı İş Adamı Cerenoğlu Sporcularla Kahvaltıda Bir Araya Geldi
A
a

Güroymak’lı iş adamı Celal Cerenoğlu, Güroymak Spor U19 yaş grubu sporcularla kahvaltıda bir araya geldi.

Güroymak’ta bulunan özel bir restoranda düzenlenen kahvaltıda, sporcular ve kulüp başkanı Muzaffer Çelik ile bir araya gelen Sultanbeyli Bitlis İli ve İlçeleri Derneği Başkanı (BİDER) ve iş adamı Celal Cerenoğlu, hem sporcularla birlikte kahvaltı yaparak hem de sporcularla uzun uzun sohbet ederek nasihatlerde bulundu. İl ve İlçe için elde edilen başarının önemine vurgu yaparak, elde ettikleri başarıdan ötürü sporcularını tek tek tebrik eden Cerenoğlu, sporcularımız bir kez daha ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek ilçemize büyük bir gurur daha yaşattılar. Bu anlamda ben bize bu gururu yaşatan sporcularımıza hem teşekkür ediyor hem de tebrik ediyorum. Batıda basınla veya yapmış olduğumuz toplantılarımızda sürekli Güroymak ve Güroymak Spor’un ne kadar ihmal edildiğini dile getirdik. Ama sürekli basında en büyük sıkıntımız kendimizi basında yeteri kadar ifade etmediğimizdir. Ne kadarda batıda yaşıyor olsak bile gözümüz gönlümüz yine Güroymak oluyor. Bir iş adamı olarak belli bir yere gelebilirsin ama asla ve asla doğduğun, büyüdüğün ilçeyi unutmaman gerekiyor. Bu vesileyle batıda yaşayan özellikle Güroymak kimliğini taşıyan tüm iş adamlarımıza buradan sesleniyoruz.  Sizlerde bu yoldan geldiniz bu gençlerle bir araya gelmenin gururunu sizde yaşayın. Buradaki gençlerimize söylüyorum bir abiniz olarak sizin emrinizde olduğumu bilmenizi isterim dedi.

Takım kaptanı Serkan Çağlayan ise seri penaltı sonuçlarında takımımızı başarıya götürdük. Kendi imkanlarımızla buraya kadar geldik. İmkan verilirse neyin ne olacağını gösteriyoruz. Bizi burada bir araya getiren değerli Güroymak’lı iş adamımıza buradan tekrar teşekkür ederim dedi.

Güroymak Kulüp Başkanı Muzaffer Çelik konuşmasında Güroymak Spor’un aktif bir kulüp olduğunu dile getirdi. Genellikle hep başarılar gösteren Güroymak Spor amatörde olsun diğer katagorilerde olsun 15U-17U-19U gurubunda olsun. Yaklaşık 5 yıldır hep bölgesel liglere gidiliyor 2011 tarihinde ilde birinci oldu daha sonra Türkiye şampiyonasına girerek Türkiye dördüncüsü oldu. Tabii kulüpte maddi sıkıntılarımız oluyor. Bizim hedefimiz bölgede malumunuz madde bağımlılığı çok aşırı olduğu ve kahve kültürü olduğu bir bölgedir. Asıl hedefimiz gençlerimizi bu tür aktivitelerden uzak tutup sporla daha güzel yerlere getirmek gençlerimize sahip çıkmaktır. Gençlerimize ve geleceğimize sahip çıkalım dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.