Losev

Güroymak Kaymakamının Ataması Yapıldı

A
a

İçişleri Bakanlığı Temmuz 2013 Kaymakamlar ve Vali Yardımcılarının atamalarına dair Kararname resmi gazetede yayımlandı.

2013 Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Atamaları Yapıldı. İçişleri Bakanlığı Temmuz 2013 Kaymakamlar ve Vali Yardımcılarının atamalarına dair Kararname resmi gazetede,

Güroymak Kaymakamlığına 1. Derece Kadrolu Güroymak Kaymakamlığına Dicle Kaymakamı Çağlayan KAYA,
3. Derece Kadrolu Yayladağı Kaymakamlığına Güroymak Kaymakamı Turan YILMAZ’ın, getirildiği belirtildi.

Çağlayan KAYA KİMDİR?

Tokat’ta doğdu. İlköğrenimini Tokat, Ortaöğrenimini Erzincan, Lise öğrenimini Ankara Sağlık Meslek Lisesinde tamamladı. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Ankara'da 2 yıllık memuriyetinin ardından 2,5 yıl süre çeşitli kurumlarda Müfettiş olarak görev yaptı. 2006 yılında İçişleri Bakanlığı Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine geçiş yaptı. 1 yıl süreyle İngiltere’de yabancı dil eğitimi aldı. Kaymakamlık Kursunu "üstün başarı" ile tamamlayarak Evciler İlçesine asaleten atandı. İçişleri Bakanlığının 29/08/2011 tarih ve 2011/646 sayılı kararname ile Dicle'de görevine başladı. İlk görev yeri olan Evciler ilçesinde yapılan başarılı çalışmalar ve örnek projeler nedeniyle 2011 yılında Türk İdareciler Derneği tarafından "YILIN İDARECİSİ" seçilerek Vali Hüseyin Öğütçen başarı ödülüne layık görüldü, halen Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Anabilim dalında yüksek lisans yapmaktadır.

İçişleri Bakanlığının 19/07/2013 tarih ve 2013/463 sayılı kararname ile Güroymak Kaymakamlığına atanmıştır.

Güroymak Kaymakamı
Kaynak : Bitlis Haber13 / Özel

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.