Slayt Gösterisi
Losev

Güroymak Kaymakamı Sancaktutar imamlarla bir araya geldi

Videoyu Aç Güroymak Kaymakamı Sancaktutar imamlarla bir araya geldi
A
a

Güroymak Kaymakamı M. Faruk Sancaktutar, merkez ve köylerde görev yapan imamlarla bir araya geldi.

Güroymak'taki bir camide yapılan toplantıya Kaymakam M. Furkan Sancaktutar, Müftü Vekili Metin Erten, merkez ve köylerde görevli imamlar katıldı.

İmamlığın Peygamber mesleği olduğunu hatırlatan Kaymakam M. Furkan Sancaktutar, Camilerimizi yaşanabilir hale getirmek sizlerin gayretleri ile olacaktır. Toplumu iyi ahlak üzerine yönlendiren sizlersiniz. Her dönem halkımızın yanında olması gereken, ilim irfan faaliyetini veren bir kurumsunuz. Genç nesillerin yetişmesi noktasında her kesime büyük görevler düşüyor. Terörün ağırlık merkezi olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Bölgenin hassasiyeti de dikkate alınarak her türlü terör eylemi ve propagandasına karşı duyarlı olmanızı ve bu konuda halkı bilgilendirmenizi istiyorum. Sizler toplumun aynasısınız. Bu nedenle topluma, gençlerimize sahip çıkın.

Genç yaştaki kızlarımızı evlendirmeye değil okutmaya yönlendirelim. Devleti temsil ediyorsunuz. Ahlaklı, devletine ve bayrağına bağlı bir nesil yetiştirelim. Gençlerimizin aklını hiçbir şekilde kiraya vermeden doğru yolu gösterme aşamasında özverili çalışmalıyız. Din görevlilerinin sadece topluma namaz saatlerinde değil, her zaman toplumun liderleridir dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.