Slayt Gösterisi
Losev

Güroymak Kaymakamı Alibeyoğlu’nun köy ziyaretleri

Videoyu Aç Güroymak Kaymakamı Alibeyoğlu’nun köy ziyaretleri
A
a

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Çıtak Köyü İstasyon Mezrası ve Güzelli Köyünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Alibeyoğlu, ilçeye bağlı Çıtak Köyü İstasyon Mezrası ve Güzelli Köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 
Vatandaşlardan köyün sorunlarını dinleyen Alibeyoğlu, Köy ihtiyaçların giderilmesi konusunda gerekli girişimlerin yapılacağını belirtti.

Alibeyoğlu, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, İlçe Kaymakamlığı olarak bazı kurum yöneticilerimizle birlikte vatandaşlarımızın çeşitli sorunlarını ve köylerimizde yapılacak çalışmalarla ilgili olarak köy ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerinde görerek değerlendirme imkanımız oluyor dedi.
Ziyarete, Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seyhan Doğan, Güroymak Gölbaşı Beldesi Jandarma Karakol Komutanı Adem Paksoy, İlçe Özel İdare Müdürü Hayrettin Günay eşlik etti.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.