DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Sabaz asaleten atandı

Videoyu Aç Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Sabaz asaleten atandı
A
a

2014 Haziran ayından beri Güroymak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Emrullah Sabaz Bakanlık onayıyla Güroymak Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı.

2014 Haziran ayından beri Güroymak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Emrullah Sabaz Bakanlık onayıyla Güroymak Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı.
 
Güroymak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini 2014 yılından bu yana başarıyla yürüten ve Milli Eğitim Müdürlüğü görevine asaleten atanan Emrullah Sabaz’ı tanıyalım.


Emrullah Sabaz Kimdir?

1976 yılında Bitlis Mutki’de doğdu. Lise tahsilini Bitlis İmam Hatip Lisesinde 1994 yılında tamamladı. Lisans Öğrenimini 1995-2000 Yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde aldı. 2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı. 2006 yılında Bitlis-Güroymak Gölbaşı Beldesinde Cumhuriyet Yatılı Bölge Okuluna öğretmen olarak göreve başladı. 2012 yılında Güroymak İMKB Lisesine Müdür olarak atandı. Göreve ilk başladığı tarihten itibaren akademik çalışmalarına ve eğitim öğretim alanında kendini geliştirmeye ve yenilemeye önem verdi. Bu amaçla düzenlenen bir çok seminer ve kursa katıldı.

26.06.2014 tarih kararname ile Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmıştı ve son olarak Bakanlık onayıyla Güroymak Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı. Evli 4 çocuk babasıdır. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.