DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden şehit ailelerine ziyaret

Videoyu Aç Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden şehit ailelerine ziyaret
A
a

Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Bitlis Gençlik Merkezi tarafından Güroymak ilçesinde bulunan şehit ailelerine ziyarette bulunuldu.

Şehit ailelerini ziyarette bulunan Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aşur Doğan ve beraberindeki gençler, şehitleri rahmetle andı.

Aşur Doğan, şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, bugün bayrağımız dalgalanıyorsa, minarelerimizde ezanlar okunuyorsa, bizler rahat ve huzurlu bir ortamda yaşıyorsak bunu devletin bekası için mücadele veren ve bu uğurda canını veren aziz şehitlerimize borçluyuz. Bizler vatan evladı olan şehitlerimizi asla unutmadık. Bunun için Gençlik Merkezi olarak gençlerimize şehitlerimizin kanlarıyla çizdiği kutlu davayı anlatmak zorundayız. Geçmişimizi ve bu ülkenin isimsiz kahramanlarını unutursak geleceğe emin adımlarla yürüyemeyiz. Bizler şehitlerimize minnet borçluyuz, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz dedi. 
Şehit aileleri, şehitlerin anımsanması, anılması ve vefa ziyaretlerinin kendilerini mutlu ettiklerini ifade etti. Ziyaret edilen şehit ailelerine Kuran’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

Ziyarette Güroymak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aşur Doğan, Gençlik Merkezi Lideri Murat İlbars, Güroymak Şehit Aileleri Temsilcisi Behram Öztürk, Güroymak Gençlik Merkezi Lideri Nazdar Tolga ve gençler katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.