DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Mehmet Şerif İlbeyi Seçildi

Videoyu Aç Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Mehmet Şerif İlbeyi Seçildi
A
a

Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na Mehmet Şerif İlbeyi seçildi.

Güroymak Esnaf Odasında yapılan Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası 7. Olağan Genel Kurulu'nda, Mehmet Şerif İlbeyi ve Erkan Güldal başkanlığında hazırlanan 2 listeyle seçime gidildi.

Güroymak Esnaf ve Sanatkarlar Odası 7. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçim öncelikle saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Odaya üye olan 474 esnaftan, 407 esnaf ve sanatkarın katıldığı seçim sonucunda 215 oy alan Mehmet Şerif İlbeyi odanın başkanı oldu.

Her iki aday seçim sonucunda birer konuşma yaparak Erkan Güldal seçilen Mehmet Şerif İlbeyi ve yönetimini tebrik etti. Erkan Güldal seçimin sonuçlanmasının ardından yaptığı konuşmada, iki kardeş olarak seçime katıldıklarını ve kardeşçe bir seçim yapıldığını söyledi.

Seçime katılan adaylara ayrı ayrı teşekkür eden Mehmet Şerif İlbeyi Burada kardeşlik kazandı. Bize destek veren ve destek vermeyen tüm esnaflar bizim kardeşimizdir. Katılımından dolayı esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kapımız her kese her zaman açık olacaktır. Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığı seçimi siz değerli esnaflarımıza hizmet etme yarışıdır. Ben ve arkadaşlarım sizlere bu hizmeti çok daha iyi verebileceğimizi düşündüğümüz için bugün burada tekrar aday oldum dedi.

Yeni seçilen yönetim esnaflarla hatıra fotoğrafı çekti.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.