Losev

Güroymak Çiçeklerle Renkleniyor

A
a

Güroymak Belediyesi peyzaj çalışmaları kapsamında ilçe genelinde başlattığı çalışmalar aralıksız sürerken, ekilen farklı çiçeklerle ilçe rengarenk bir görünüme kavuştu.

Güroymak Belediyesi 2013 yılı çalışma sezonu için önüne koyduğu projeler kapsamında başlattığı çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Güroymak Belediyesi'nin "Daha yeşil bir Norşen" sloganıyla startını verdiği yeşillendirme çalışmaları kapsamında Roboski Kent Meydanı'nda ve orta refüjde yaptığı yeşillendirme çalışmalarının ardından şimdi de ilçedeki Muş Caddesi boyunca bulunan orta refüjde ve Roboski Meydanı'nda çiçeklendirme çalışmaları yaptı. Belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla beraber kent merkezi, ekilen çiçeklerle rengarenk bir görünüme kavuştu. Çalışmalarla ilgili kısa bir açıklama yapan Güroymak Belediyesi Peyzaj Mimarı Duygu İliklerden, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, "Ekolojik belediyecilik anlayışıyla ilçemizde geçen yıl yaptığımız Roboski Kent Meydanı'nı, orta refüjler ve parklarda bu çalışmaları yapıyoruz. Yaz sezonu boyunca da çalışmalarımız devam edecektir" dedi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.