DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak Belediyesi’nin çalışmaları aralıksız devam ediyor

Videoyu Aç Güroymak Belediyesi’nin çalışmaları aralıksız devam ediyor
A
a

Güroymak Belediyesi iş sezonunun açılması ile birlikte halka en iyi hizmeti götürmek için bir çok alanda çalışma yürütüyor.

İlçeye bağlı Şirintepe, Haydar ve Şenova Mahalleleri’nde imar yolları açılarak alt yapı ve stabilize çalışmaları yapılacaktır. Şirintepe Mahallesi’nde 10 metre genişliğinde 400 metre uzunluğunda, Haydar Mahallesi’nde 7 metre genişliğinde 550 metre uzunluğunda ve Şenova Mahallesi’nde 7 metre genişliğinde 700 metre uzunluğunda yeni yol açılarak alt yapı ve stabilize çalışmalarının ardından halkın hizmetine sunulacaktır.

Güroymak Belediyesi bahar aylarının gelmesiyle birlikte peyzaj çalışmalarını başlattı. Muş Caddesi boyunca orta refüjlere peyzaj çalışmaları ve çevre düzenlemesi kapsamında çiçek ekti. Her yıl yapılan yeşillendirme çalışmaları yeşil alanlara çiçeklendirme ve orta refüjlerde yaya geçitlerinin olduğu yerlere parke çalışması yapıldı.

Çalışmaları yerinde takip eden Belediye Eş Başkanı Mehmet Emin Özkan uzun zamana yayılan kış mevsiminin ardından halka hizmet verebilmek adına bir çok alanda çalışma başlattıklarını dile getirerek çalışmalarının aralıksız devam edeceğini söyledi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.