DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak Belediyesi’nden camiye arsa tahsisi

Videoyu Aç Güroymak Belediyesi’nden camiye arsa tahsisi
A
a

Güroymak Belediyesi, Şirintepe Mahallesi’nde bulunan Şirintepe Camii’nde bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Şirintepe mahallesindeki cami için, Belediyemize ait 2 dönüm arsayı tahsis ettik. Güroymak Belediyesi olarak cami bahçesinin yollarının yapıldığını, kum serildiğini, çim ekimi ile ağaçlandırma çalışmasının yapıldığını söyleyen Alibeyoğlu Caminin çevre düzenleme çalışmalarını da yaptık.

Eğimli alanlara çim taşı konuldu. Cami minaresi çevresi düzenlendi. Şirintepe Camii’nin ve çevresinin daha güzel ve şık bir görünüme kavuştu. Şehrimizi modern bir ilçe olarak geleceğe taşımak için bu zamana kadar birçok projeyi hayata geçirdik. Güroymak Belediyesi olarak projelerimizi halkımızın talepleri doğrultusunda şekillendirmeye gayret ediyoruz. Bu kapsamda hem merkezde hem de kırsal mahallelerimizde ilçemizin yaşam kalitesini arttırmaya yönelik yaptığımız çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Camilerimizle ilgili yapmış olduğumuz çalışmalar da bunlardan bazıları. Bugüne kadar farklı camilerimizde gerekli çalışmayı hayata geçirdik. Camilerimizde ve kuran kurslarında okuyan çocuklarımızın oynamaları için Bahçeye çocuk oyun grupları kurduk. Çocuklarımız camilere ve kuran kurslarına severek geleceklerini söyledi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.