Losev

Güroymak Belediyesi engelli çocuk için parke yol yaptı

Videoyu Aç Güroymak Belediyesi engelli çocuk için parke yol yaptı
A
a

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Şirintepe Mahallesinde ikamet eden 8 yaşında ortopedik engelli Melihcan Tultak’ın isteğini geri çevirmedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, evinin yolu toprak olduğu için gidiş-gelişlerde zorluk yaşayan ortopedik engelli 8 yaşında Melihcan Tultak’a kapısının önüne kadar parke döşeyerek yol yaptı. Şirintepe Mahallesi'nde yaşayan 8 yaşında ortopedik engelli Melihcan Tultak evininin yanında geçen yolun toprak olmasından dolayı evinin önüne kadar parke yol yapan belediye ekipleri mahalle sakinlerinin takdirini topladı. 

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, belediye olarak yaptıkları her türlü hizmette engelli vatandaşları asla ihmal etmediklerini ve onları düşünerek uygulamalar yaptıklarını belirtti. Kaymakam Alibeyoğlu, kış aylarında yağmurdan çamurdan, yaz aylarında ise toprak yol olduğu için evine gidip gelmekte zorlandığı bilgisini aldık. Biz de ekiplerimizle anında müdahale ederek toprak yolunu parke yol yaparak bu sıkıntıdan kurtardık. Belediye hizmetlerinde önceliğin engelli vatandaşlar olduğunu dile getiren Kaymakam Alibeyoğlu, ilçemizde engelli 20 kardeşimize akülü bisiklet ve tekerlekli sandalye hediye ettik.

Yollarında sorunu bulunan engelli kardeşlerimiz varsa derhal yapılması konusunda talimatlar verdiğini ve kendilerine başvurmaları halinde her engelli vatandaşa öncelikli hizmet gideceğinin altını çizdi. Yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti belediye ekiplerine teşekkür ederek ifade eden ortopedik engelli Melihcan Tultak ise ilk defa bir Belediye Başkanın bu kadar duyarlı olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.