DEM Bitlis Belediye
Losev

Güroymak Belediyesi 15 mahalleye 30 oyun parkı yapıyor

Videoyu Aç Güroymak Belediyesi 15 mahalleye 30 oyun parkı yapıyor
A
a

Güroymak Belediyesi, ilçeye yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ederken, mevcut parklarda da yenileme çalışması yapıyor.

Yeşil alan ve park yapımı projelerine devam eden Güroymak Belediyesi, ilçenin 15 mahallesine 30 yeni park kazandırıyor.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun talimatları doğrultusunda Güroymak Belediyesi tarafından her mahalleye iki park yapılması için çalışmaların startı verildi.

İlçe merkezindeki 15 mahalleyi kapsayacak çalışma kapsamında ilçeye toplam 30 park yapılması hedefleniyor. 

Çalışma kapsamında ilçe merkezindeki her mahalleye iki park kazandırmayı amaçladıklarını belirten Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, parkların proje kapsamında tamamlanıp hizmete sunulacağı ifade etti. 

Alibeyoğlu, Bağlar, Erentepe, Kümbet ve Şenova Mahallelerinde yapımı tamamlanan 4 parkımız vatandaşların hizmetine sunuldu. Belediyemizce yapılması planlanan 15 mahallemizde, 30 park sayesinde artık ilçedeki çocukların boş vakitlerini sokaklarda çamur içinde oynayarak değil, bu parklarda oyun oynayarak, halkımız, mahalle sakinleri bu parklarda boş zamanlarını dinlenerek geçirme imkânı bulacaktır, parkların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.