Losev

Güreş Şampiyonası Muş'ta Başladı

Videoyu Aç Güreş Şampiyonası Muş'ta Başladı
A
a

Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun 2014 faaliyet programında yer alan 17-18 yaş Okullar Arası Serbest ve Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları Muş’ta başladı.

Kapalı Spor Salonu’nda başlayan şampiyonaya Ağrı, Ardahan, Artvin, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Trabzon, Van, Rize ve Hakkari illerinden yaklaşık 220 sporcu katıldı.

Yarışmaya 10 sporcuyla katılan Malatya ekibinin kafile başkanı Mehmet Güzel, madalya hedefiyle Muş’a geldiklerini söyledi. Muş’ta uzun yıllardır güreş şampiyonası yapılmadığını ifade eden Mehmet Güzel; “Muş’ta böyle bir organizenin yapılması çok güzel. Muş’ta uzun yıllardır güreş müsabakası düzenlenmiyordu. Gençlerimiz burada başarılı olup Türkiye Şampiyonası’nda katılacaklar. Burada madalyalarla dönmek ve Türkiye Şampiyonası’nda katılmak istiyoruz” dedi.

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Kartal, okul sporları faaliyetleri içerisinde yer alan güreş müsabakaları grup yarışmalarını bu yıl Muş’a aldıklarını söyledi. Şampiyonaya 17-18 yaş kategorilerinde 18 il ve yaklaşık 220 sporcunun katıldığını vurgulayan Ali Kartal; “Bugün başlayan yarışmalarımız 2 Mart günü sona erecek. Yarışmaların kardeşlik ve spor ruhu içerisinde yapılmasını arzuluyoruz” dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.