Losev

Günkırı'da Yol Yapım Çalışmalarına Başladı

Videoyu Aç Günkırı'da Yol Yapım Çalışmalarına Başladı
A
a

Güroymak ilçesine bağlı Günkırı beldesinde altyapısı tamamlanan ve kış mevsiminde çamurdan geçilmeyen Yeşilyurt Mahallesi’ndeki yollara kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başladı.

Günkırı Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Beldenin en kalabalık mahallelerinden olan ve altyapısı bitirilen Yeşilyurt Mahallesi'nde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başladı. Özellikle sonbahar ve kış mevsimlerinde çamurdan geçilmeyen mahalle yolu, yeni çalışmalarla birlikte yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Çalışmaların aralıksız devam ettiği mahallede vatandaşların herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmamaları için en kısa zamanda bitirilmesi hedefleniyor.

Altyapısı bitirilen Yeşilyurt Mahallesi'nde başlatılan yol çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, öncelikli amaçlarının beldenin altyapı çalışmalarını tamamlamak olduğunu ve altyapısı tamamlanan mahallelerin yollarına kilitli parke taşı döşeyerek bu yolları çamurdan kurtarmak olduğunu belirtti. Vatandaşların bu çalışmaları memnuniyetle karşıladıklarını dile getiren Başkan Çetinsoy, "Bu dönemde başlattığımız çalışmalar, yıllar öncesinde yapılması gereken çalışmalardı. Göreve geldiğimizden bu yana mahallelerimizde yaptığımız denetimler sonucunda ufak tefek çalışmalar dışında herhangi bir çalışmanın yapılmadığını gördük. Bu durumu göz önünde bulundurarak mahallelerimiz için gerekli bütün çalışmaları hayata geçireceğiz. İmkanlarımız dahilinde halkımızı hizmetten mahrum bırakmayacağız. Bizim en büyük görevimiz ve meşguliyetimiz, halkımıza yapacağımız hizmet olacak. Yeşilyurt Mahallesi'nde başlattığımız çalışmaları en kısa zamanda sonuçlandıracağız. Çünkü bu mahallemizin yolu ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte değildir. Altyapısı bittiği gibi bu mahallemizde çalışmalara start verdik. Bir yerleşim yerinin sahip olduğu güzel yollarla anlam kazanacağını biliyoruz. Her şeyden önce yol demek medeniyet demektir. Bu düşünceyle yollarımızı nakış gibi işleyeceğiz" diye konuştu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.