DEM Bitlis Belediye
Losev

Günkırı'da Yol Çalışması Aralıksız Devam Ediyor

Videoyu Aç Günkırı'da Yol Çalışması Aralıksız Devam Ediyor
A
a

Yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Günkırı Belediyesi, imarı tamamlanan Cami Mahallesi yolunda alt temel dolgu çalışmalarına başladı.

Günkırı Belediyesi, belde içerisinde imarı tamamlanan mahalle yollarında alt temel doldu çalışmalarını başlattı. Cami Mahallesinde yer alan merkez caminin arka ve yan tarafından geçen yollarda başlatılan dolgu çalışmasından sonra kilitli parke taşı döşenecek.

Çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye ekipleri, burada yola dökülen dolgu malzemelerini greyder ile tesviye etti. Başlatılan çalışmayı yakından takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Bu mahallemizin yolunda başlattığımız dolgu ve tesviye çalışmasından sonra kilitli parke taşı döşeme işlemimiz başlayacak. Vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısı olan ve bu yönde talepleri olan bütün bozuk ve çamurlu yollarımıza dolgu çalışmasını yapacağız. Yıllardır çamurla boğuşan ve dolgu yapılmayan yollarımızın gerek tamamını gerekse bozuk olan noktaları tek tek tespit ederek bu çalışmamızı sürdüreceğiz.

Kış mevsiminde çamurdan geçilmeyen yollarımız artık bu görüntüden kurtulacak. Elimizden geldiği kadarıyla vatandaşlarımızın bu konudaki taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. Gönlümüz bütün mahallelerimizin yollarına kilitli parke taşı döşemekten yanadır. Belediyemizin maddi imkanları el verdiği müddetçe bu çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz.

Önümüz kış mevsimi olduğu için mevsim şartlarını da göz önünde bulundurarak hiçbir vatandaşımızı rahatsız etmeden başlattığımız çalışmaları en kısa zamanda bitireceğiz” dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.