DEM Bitlis Belediye
Losev

Günkırı’da Kur’an kursu, imam evi ve taziye evinin temeli atıldı

Videoyu Aç Günkırı’da Kur’an kursu, imam evi ve taziye evinin temeli atıldı
A
a

Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Belde Belediyesi tarafından, kaba inşaat masrafına üstlendiği Pınarbaşı mahallesindeki Kur’an Kursu, İmam Evi ve Taziye Evi’nin temeli atıldı.

Belde genelinde birçok hizmeti hayata geçiren Günkırı Belediyesi, daha önce beldenin Hürriyet ve Cami mahallelerinde yaptırdığı Kur’an Kursu, İmam Evi ve Taziye Evin’in yanı sıra bir yenisi de Pınarbaşı mahallesinde temelini attırdı.

Belediye ve hayırsever vatandaşların yardımıyla 150 metre kare alan üzerinde 3 katlı olarak inşa edilecek olan binanın temelleri atılarak kısa sürede bitirilmeyi hedefleniliyor. Binanın kaba inşaat masrafına üstlendiklerini belirten ve hayırsever vatandaşların da bu konuda büyük katkı sağlayacaklarını ifade eden Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Kur’an Kursu, İmam Evi ve Taziye Evlerinin büyük bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bu konuda maddi ve manevi katkı sağlayacak olan tüm hayırseverlere minnettar olduğunu söyleyen Başkan Çetinsoy,

Beldemizin Pınarbaşı mahallesinde Kur’an Kursu, İmam Evi ve Taziye Evinin olmaması büyük bir eksiklik olarak görüyorduk. Bu mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımızın özellikle kış mevsiminde taziyelerini başka mahallelerimizde bulunan taziye evlerinde geçirmeleri çok zor oluyordu. Vatandaşlarımızın bu durumunu göz önünde bulundurarak bu mahallemizde bir Kur’an Kursu, Taziye Evi ve İmam Evi inşa etmek istedik. İnşallah en kısa zamanda bu çalışmamızı sonuçlandırarak, bu mahallemizin Kur’an Kursu, Taziye Evi ve İmam Evi ihtiyacını gidermiş olacağız. Ayrıca; bugüne kadar bu konuda bizlere maddi ve manevi katkı sağlayan ve sağlayacak olan herkese şükranlarımı sunuyorum dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.