Losev

Günkırı’da köprü genişletme çalışması yapıldı

Videoyu Aç Günkırı’da köprü genişletme çalışması yapıldı
A
a

Günkırı Beldesinde Pınarbaşı mahallesiyle bağlantı sağlayan ve aşınmalardan dolayı büyük tehlike yaratan köprüde başlatılan güçlendirme ve genişletme çalışması bitirilerek, halkın hizmetine sunuldu.

Belde içerisinden geçen dere üzerinde kurulu olan tüm köprülerde daha önce iyileştirme çalışması yapan Günkırı Belediyesi, Devlet Su İşleri (DSİ) ile birlikte Pınarbaşı mahallesinde bulunan ve hem aşınmalardan dolayı tehlike yaratan hem de dar olan köprüde de güçlendirme ve genişletme çalışmasını yaptırarak bitirdi. Devlet Su İşleri (DSİ) ile birlikte yürütülen çalışma kapsamında bu köprüde gereken iyileştirmeler yapılarak, ulaşıma uygun bir duruma getirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen ve bu konuda emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: Pınarbaşı mahallesiyle bağlantı sağlayan bu köprümüz hem eski olduğundan hem de aşınmalardan dolayı kullanılamaz duruma gelmişti.

BAŞKAN ÇETİNSOY, DSİ 17. BÖLGE MÜDÜRÜNE VE 173. ŞUBE MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR ETTİ

Devlet Su İşleri İl Müdürlüğümüzle birlikte bu köprümüzde gereken iyileştirmelerin yanı sıra genişletme çalışmasını da yaparak ulaşıma uygun bir duruma getirdik. Çok şükür bu köprümüz için başlatılan güçlendirme ve genişletme çalışması sorunsuz bir şekilde bitirildi. Bu konuda bizlere yardımcı olan ve talebimize olumlu yanıt vererek bizlere bu hizmeti sunan DSİ 17. Van Bölge Müdürü Yunis Şenol’e, DSİ 173. Bitlis Şube Müdürü Niyazi Yayla’ya ve tüm çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Gereken çalışmaları yaptıktan sonra halkımızın hizmetine sunduğumuz bu köprümüzün üzerine gerekli kilitli parke taşını da döşeterek, ulaşıma daha da uygun bir duruma getireceğiz.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.