Losev

Günkırı'da Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

Videoyu Aç Günkırı'da Kilitli Parke Taşı Döşeme Çalışmaları
A
a

Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, kışın çamurdan yazın ise tozdan geçilmeyen Yeşilyurt mahallesinde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde denetledi.

Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Yeşilyurt mahallesinde başlatılan ve bitme aşamasına gelen kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde denetledi. Yapılan çalışmayı en ince ayrıntısına kadar yerinde denetleyen başkan Çetinsoy, işçilere iş konusunda hata istemediğinin talimatını verdi.

Başlatılan çalışmanın tam olarak ne zaman biteceği konusunda da bilgi alan başkan Çetinsoy, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Yeşilyurt mahallesi beldemizin en kalabalık mahallelerinden birisidir. Kış mevsiminde bu mahallemizin yolu çamurdan geçilmediğini hepimiz biliyoruz. Mahalle sakinleri kış mevsiminde adeta çamurun içinden yürüyorlardı. Bu sorunu gidermek için başlattığımız çalışmalar önümüzdeki günlerde bitecek ve bu yol tamamıyla çamurdan ve tozdan kurtulmuş olacak.

Bu gün baktığınızda bu mahalle yolumuzun nakış gibi işlendiğini görebiliyorsunuz. Mahalle sakinlerimiz artık gönül rahatlığıyla çamursuz ve tozsuz bir yolda yürüyebilecekler. Çalışmalarımızı belirli bir plan ve program çerçevesinde sürdürüyoruz. Bu hizmet anlayışımızdan hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz.

Belediyemizin imkanları dahilinde elimizden geldiği kadarıyla gerekli hizmetleri hayata geçireceğiz”


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.