DEM Bitlis Belediye
Losev

Günkırı’da İmam Hatip Okullarının Kuruluş Yıldönümü kutlandı

Videoyu Aç Günkırı’da İmam Hatip Okullarının Kuruluş Yıldönümü kutlandı
A
a

Güroymak İlçesine bağlı Günkırı Beldesi İmam Hatip okulunda düzenlenen İmam Hatip okullarının kuruluş yıl dönümü münasebetiyle program düzenlendi.

İmam Hatip Okulları Platformu Güroymak ilçe koordinatörü Fehmettin Şahsuvaroğlu, değişen dünya şartları karşısında maddeyi esas alıp manayı terk eden ve bu sebeple değerlerini unutan milli değerlerinden uzaklaşmış din tüccarlarının ve terörün arttığı madde bağımlılarının çoğaldığı din karşıtı akımlarının arttığı, helal haram nedir bilmeyen din, iman, vatan, bayrak gibi dinimizin kutsal saydığı değerlerden uzaklaşan bu günün gençliğini buluşturuyoruz.

İnsanlığın İmam Hatip okullarına bu gün her zamankinden daha fazla muhtaç olduğunun bilinciyle ülkemizi ve dünyamızı, madde ve manayı kuşatan müfredatı ile örnek olan bu okullarımızla buluşturmayı, insanoğlunun kendini bilmesi ve rabbini bulması adına önemsiyor bu okulların varlığıyla kıvanç duyuyoruz.
Bu vesileyle başta merhum Başbakan Adnan Menderes, M.Celaleddin Ökten Hocamıza Tevfik İleri'ye Allahtan rahmet mekanlarının Cenneti ala olmasını diliyoruz emeği geçen herkese teşekkürler.

Düzenlenen programa Diyanet Sen İlçe Başkanı Yahya Yüksel, Günkırı Beldesi İmam Hatip okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrencileri katılım gösterdi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.