Losev

Günkırı'da altyapı çalışması devam ediyor

Videoyu Aç Günkırı'da altyapı çalışması devam ediyor
A
a

Güroymak ilçesine bağlı Günkırı beldesinin, en büyük mahallelerinden olan ve bugüne kadar kanalizasyonu olmayan Refahiye Mahallesinin kanalizasyon çalışması bitirildi.

Altyapı hizmetlerini aralıksız sürdüren Günkırı Belediyesi, beldenin en büyük mahallelerinden olan Rafahiye Mahallesinde başlattığı kanalizasyon çalışmasını bitirdi. Kanalizasyonun olmamasından dolayı evsel akıntılarla birlikte yol kenarlarında biriken suların etrafa yaydığı kötü kokular kanalizasyon çalışmasının bitmesiyle birlikte son buldu.
 
Mahalle sakinlerinin büyük memnuniyet duyduğu çalışmaya değinen Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Kanalizasyon çalışması her ne kadar yeraltında olup görünmese de en önemli hizmetlerin başından gelir. Bizim için temiz bir çevre ve bununla birlikte sağlanacak olan halkımızın sağlığı önceliklidir. Bu şartların sağlanması için altyapının mutlaka yapılması gerekir. Her ne kadar bu konuda belediyemizin maddi imkanları kısıtlı olsa da bunu hayata geçirmekten memnuniyet duyuyoruz. Temiz ve düzenli bir çevrenin olması için altyapının eksiksiz bir şekilde tamamlanmış olması gerekir. Göreve geldiğimizden bu yana belediyemizin de dar bütçesini göz önünde bulundurarak bu konuda hizmetler ürettik. Beldemizin geniş bir coğrafyaya yayılmasından dolayı bu çalışmayı biranda bitirmek zor oluyor. Bu duruma ne zaman yetiyor ne de belediyemizin dar bütçesi yetiyor. Bizlerde imkanlarımız dahilinde fırsat buldukça, kanalizasyonu olmayan mahallelerimizde bu eksikliği gidermeye çalışıyoruz” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.