DEM Bitlis Belediye
Losev

Günkırı'da Alt Yapıda Ana Kolektör Hattı Bitti

Videoyu Aç Günkırı'da Alt Yapıda Ana Kolektör Hattı Bitti
A
a

Beldenin 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak olan kanalizasyon çalışmasının arıtma merkezine bağlantıyı sağlayacak olan ana kolektör hattının döşeme çalışmaları bitti

Belediye tarafından başlatılan kanalizasyon çalışmasının ana kolektör hattının döşeme çalışmaları bitti. Beldenin 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak olan kanalizasyon çalışmasının mahalle ve sokak aralarındaki çalışmalarından sonra arıtma merkeziyle bağlantıyı sağlayacak ana kolektör hattı da bitirildi.

Çalışmaların hızlı bir şekilde sonuçlanması için belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, sağlıklı ve düzenli bir çevrenin olabilmesi için altyapı çalışmalarının bitirilmesinin şart olduğunu dile getirdi.

Belde sakinlerinin de büyük bir memnuniyetle karşıladıkları çalışmaları yakından¸takip eden başkan Çetinsoy, “Beldemizin böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Kanalizasyon çalışmasının beldenin en önemli ihtiyaçların başından geliyor. Bizler elimizden geldiği kadarıyla hiç kimseyi mağdur etmeden çalışmalarımızı biran önce sonuçlandırmak istedik. Bu kapsamda ana kolektör hattını çok önemsiyorduk. Bu hattın bitirilmesi bundan sonraki kanalizasyon çalışmalarımızda atacağımız adımlarda bizlere rahatlık sağlayacak” dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.