Losev

Günkırı Belediyesinden fidan dikme seferberliği

Videoyu Aç Günkırı Belediyesinden fidan dikme seferberliği
A
a

Güroymak ilçesine bağlı Günkırı Beldesinde, Günkırı Belediyesi öncülüğünde Bediüzzaman Said Nursi Cami bahçesine ve Aile Hekimliği bahçesine yeni fidanlar dikerek, yeşil ve temiz bir çevre oluşturdu.

Sağlıklı ve yeşil bir çevre yaratmak için geçen yıl başlatılan ve yüzlerce fidanı toprakla buluşturan Günkırı Belediyesi, bu yıl içerisinde de bu faaliyetini sürdürdü.

Beldenin en büyük camisi olan Bediüzzaman Said Nursi Cami bahçesinde ve Aile Hekimliği bahçesinde onlarca fidan toprakla buluşturularak, yeşil ve temiz bir çevre yaratıldı. Çalışmalarla ilgili kısa bir açıklama yapan ve yeşil bir çevrenin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Beldemizde ağaçlandırma faaliyetini ilk defa geçen sene başlattık.

Belde anayolumuzun kaldırımlarına ve belediye hizmet binamızın bahçesine onlarca fidanı dikerek yeşil bir çevre oluşmasına vesile olduk. Bu yılda bu çalışmamızın devamını getirerek, camimizin bahçesine ve Belde Aile Hekimliğimizin bahçesine onlarca fidan diktik. İnşallah bundan sonra da üstyapı ile ilgili hizmet ürettiğimiz bütün noktalarda ağaçlandırma faaliyetimizi sürdüreceğiz diye konuştu.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.