Losev

Günkırı Belediyesi'nin Karla Mücadele Çalışmaları

Videoyu Aç Günkırı Belediyesi'nin Karla Mücadele Çalışmaları
A
a

Kış mevsiminin ilk kar yağışına hazırlıklı olan Günkırı Belediyesinin karla mücadele ekibi, aynı gün içerisinde beldenin ana caddesi ve tüm mahallelerin yollarını açarak ulaşımın rahat olmasını sağladı.

Günkırı Belediyesi, kış mevsiminin ilk kar yağışına hazırlıklı yakalandı. Gece boyunca devam eden ve kalınlığı 40 cm bulan kar yağışına karşı gerekli tedbiri alan belediyenin karla mücadele ekibi, gün boyu aralıksız çalışarak, belde içerisindeki yolların ulaşımın olmasını sağladı.

Beldenin ana caddesi olmak üzere mahalle ve sokak yolları da temizlenerek belde sakinlerine büyük bir kolaylık sağlandı. Çalışmalar sonucunda ulaşımın rahatlıkla sağlandığı belde de vatandaşlar günlük rutin işlerini aksatmadan yerine getirdiler.

Kış mevsiminin her türlü çetin şartlarına karşı gerekli tedbiri alarak belediyenin karla mücadele ekibini tam donanımlı hale getirdiklerini dile getiren Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Belediyemizin karla mücadele ekibi günler öncesinde gereken hazırlıkları yaparak, olası yol kapanmalarına karşı gerekli önlemleri aldı. Bu mevsim beldemize yeni yağan kar yağışına hazırlıklı  yakalanan ekibimiz, gün boyunca belde içerisindeki mahalle ve sokak yollarını temizledi. Karla mücadele ekibimiz herhangi bir olumsuzluk yaşamadan aynı gün içerisinde beldenin tüm yollarını açarak rahat bir ulaşım sağladı” diye konuştu.

Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.