DEM Bitlis Belediye
Losev

Günkırı Belediyesi’nde yol çalışmaları devam ediyor

Videoyu Aç Günkırı Belediyesi’nde yol çalışmaları devam ediyor
A
a

Günkırı Belediyesi, Ramazan ayı ile birlikte yapımına başlatılan Refahiye mahallesi yol çalışmasını bitirdi. Daha önce stabilize durumunda olan ve yazın tozdan kışın ise çamurdan geçilmeyen mahalle yoluna kilitli parke taşı döşedi.

Gece sürdürülen yol çalışmalarını yerinden denetleyen ve gece gündüz demeden çalışmaları sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Refahiye Mahallesi yol çalışmasının bitmesi hem kendilerini hem de mahalle sakinlerini memnun ettiğini belirtti.

SIRADA DİĞER MAHALLE YOLLARI VAR

Başkan Çetinsoy, konuyla ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü, Refahiye mahallemizdeki evler bu yolumuzun hemen bitişiğinde yer alıyor. Bu nedenle yaz aylarında bu evlerimiz tozdan dolayı kapı ve pencerelerini açamıyorlardı. Mahalle sakinlerinin yıllardır bu yol sorunuyla boğuştuklarını ve bu konuda büyük sıkıntılar çektiklerini iyi biliyorum. Çok şükür bu yolumuzu bitirerek, vatandaşlarımızı bu sıkıntıdan kurtardık. Ayrıca; sezon içerisinde çalışmalarımız sadece bu mahallemizle sınırlı kalmayacak. Hedefimizde olan ve yolları yapılmayan Hürriyet, Cami, Şenyurt ve Cumhuriyet mahalleleri yollarına 50 bin metre kare kilitli parke taşı döşeteceğiz. Allah’ın izniyle bu çalışmamızı diğer mahallelerimizde de sürdürerek, biran önce bu mahallelerimizi de rahata kavuşturacağız dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.