Losev

Günkırı Belediyesi elektrik borcunu sıfırladı

Videoyu Aç Günkırı Belediyesi elektrik borcunu sıfırladı
A
a

2017 yılı içerisinde geçmiş dönemlerden kalan Vepsaş özel şirkete olan 483 bin TL elektrik borcunu ödeyen Günkırı Belediyesi, bu yılda 120 bin TL ödeyerek Vepsaş’a olan tüm elektrik borcunu kapattı.

Bugüne kadar ödenmeyen ve her geçen gün faiz oranının artmasıyla daha da kabaran Vepsaş’a olan elektrik borcunu ödediklerini belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy,

“Kurumumuza ait borçlar konusunda büyük bir hassasiyet gösteriyoruz. Özellikle bu konuda kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz. Belediyemiz ilk kurulduğundan bu yana hiç ödenmeyen elektrik borcunu kendi dönemimde ödeyerek kapattım. Geçtiğimiz yıl içerisinde Vepsaş yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler neticesinde gerekli faiz indirimine gidilerek, toplam 483 bin TL olan elektrik borcumuzu ödeyerek kapatmıştık. Bu yıl için de aynı görüşmeyi gerçekleştirerek, Vepsaş’a olan 120 bin TL elektrik borcumuzu ödeyerek, bütün borcumuzu kapatmış olduk. Bu konuda bizlere her türlü müsamahayı gösteren ve her zaman yapıcı olan Vepsaş Bitlis İl Müdürü Semih İnce ve tüm kurum çalışanlarını teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.