Losev

Günkırı Belediyesi araç filosuna bir yenisi daha ekledi

Videoyu Aç Günkırı Belediyesi araç filosuna bir yenisi daha ekledi
A
a

Günkırı Belediyesi, Fen İşlerinde kullanmak üzere bir adet 350 L çift kabin uzun şase Ford Transit alarak, araç filosunu genişletti.

Günkırı Belediyesi, altyapı ve üstyapı çalışmalarında kullanmak üzere araç parkına bir yenisini daha ekledi. Araç filosunu genişleten Günkırı Belediyesi, özellikle su işlerinde kullanmak üzere 1 adet 350 L çift kabin uzun şase Ford Transit alarak, bu alandaki açığını gidermiş oldu. 

Daha hızlı ve kaliteli hizmet üretmek için bu aracı aldıklarını belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, iş alanlarımız genişledikçe araç ihtiyacımızda artıyor. Özellikle vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak adına araç konusundaki açığımızı hızlı bir şekilde gideriyoruz. Bu aracımızı su işlerine bakan belediye çalışanlarımız için aldık. Kanalizasyon ve su arızalarını yerinde tespit etmek ve bu arızaları hızlı bir şekilde gidermek için böyle bir araca ihtiyaç duyuluyordu. Bizlerde bu konudaki eksikliğimizi gidererek, araç garajımıza bir yenisini daha ekledik.

İnşallah önümüzdeki aylarda bir adet damperli kamyon da alarak belediyemizi araç konusunda tam teşekküllü hale getireceğiz ifadelerine yer verdi.


 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.