Losev

Günkırı Belediyesi, 483 bin TL elektrik borcunu ödedi

Videoyu Aç Günkırı Belediyesi, 483 bin TL elektrik borcunu ödedi
A
a

Günkırı Belediyesi, geçmiş dönemlerden kalan Vepsaş’a olan tüm elektrik borcunu ödeyerek kapattı. Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Vepsaş Bitlis İl Müdürü Semih İnce ve Vedaş Güroymak İlçe Şefi Abdullah Aktaş ile yaptığı görüşme sonucunda var olan tüm elektrik borcundan 182 bin TL faiz indirimine gidilerek uzlaşıldı.

Bugüne kadar ödenmeyen ve her geçen gün faiz oranının artmasıyla daha da kabaran Vepsaş’a olan elektrik borcunu kapattıklarını ifade eden Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Belediyeyi ağır bir borç yükü altında devraldık. Bu borçlar içerisinde kurulduğundan bu yana hiç ödenmeyen elektrik borcu da yer alıyordu.

‘VEPSAŞ’A TOPLAM 483 BİN TL ELEKTRİK BORCU ÖDEDİK’

Göreve başladığımızdan bu yana kendi dönemimiz içerisinde belediyemizin adına gelen bütün elektrik faturalarını zamanında ödeyerek, bu faturalarımıza faiz işlenmesinin önüne geçtik. Daha sonra bugüne kadar ödenmeyen belediyenin elektrik borcu konusunda Vepsaş yetkilileriyle yaptığımız görüşmeler sonucunda 182 bin TL faiz indirimine gidilerek, uzlaşmaya vardık. Gerekli faiz indiriminden sonra geriye kalan ve daha önce 235 bin TL’sini ödediğimiz borcun kalan 248 bin TL’sini de ödeyerek, toplam 483 bin TL olan borcumuzu kapattık. Bu konuda gerekli faiz indirime giderek bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Vepsaş Bitlis İl Müdürü Semih İnce ve Vedaş Güroymak İlçe Şefi Abdullah Aktaş’a çok teşekkür ederim.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.