DEM Bitlis Belediye
Losev

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Videoyu Aç Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy'dan Ramazan Bayramı Mesajı
A
a

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, Ramazan Bayramının birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duygusu içerisinde geçmesi temennisinden bulundu.

Ramazan Bayramı mesajında dini bayramların insanları daha çok birbirilerine yakınlaştırdığını, huzur ve kardeşliğin baş gösterdiğini dile getiren Başkan Çetinsoy, mesajının devamında şunlara yer verdi:
 
“Hep birlikte huzurunu ve bereketini yaşadığımız mübarek Ramazan ayından sonra Ramazan Bayramını yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Böylesi önemli dini bayramlarda; insan ilişkilerinin güçlendiği, huzurun had safhaya çıktığı ve ihtiyaç sahibi insanların gözetildiği en önemli günlerimizdendir. Hayır kapılarının sonuna kadar açık olduğu, kaza ve belaların bertaraf olduğu, sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın ve dargınlıkların ortadan kalktığı bu önemli günü tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramını tüm halkımızın huzurlu ve bereketli geçirmesini temini eder, herkese hayırlı bayramlar dilerim dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.