Losev

Günkırı Belediye Başkanı Çetinsoy altyapı çalışmalarını denetledi

Videoyu Aç Günkırı Belediye Başkanı Çetinsoy altyapı çalışmalarını denetledi
A
a

Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Şenyurt Mahallesinde başlatılan ve büyük bir ilerleme sağlanan altyapı çalışmalarını yerinde denetledi.

Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Cumhuriyet ve Şenyurt mahallelerinde daha önce başlatılan ve çalışmaların aralıksız devam ettiği altyapı çalışmalarını yerinde denetledi. Mühendis nezaretinde aralıksız sürdürülen ve kısa zamanda bitirilmeyi hedeflenen çalışmaların, ara hat ve ev bağlantılarının döşeme işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde denetleyen ve mevsim şartlarını da göz önünde bulundurarak, çalışmanın hızlandırılması gerektiğini belirten Başkan Çetinsoy, Şenyurt mahallesinin yerleşim yapısı gereği, kanalizasyon çalışmasının en zor ve en yavaş ilerleyen mahallelerden biri olduğunu ifade etti.

‘ŞENYURT MAHALLEMİZDEKİ KÖTÜ KOKUYA SON VERECEĞİZ’ 

Şenyurt mahallesindeki kanalizasyon çalışmasının büyük bir önem taşıdığını dile getiren Başkan Çetinsoy, “Bu mahallemizin evleri çok iç içe olması ve bugüne kadar bu mahallemizde altyapının olmamasından dolayı evsel akıntılar olduğu gibi çevreye yayılıyordu. Bu evsel akıntılardan dolayı bu mahallemizin bazı bölgelerinde, insan sağlığını tehdit edecek kadar rahatsız edici bir koku vardı. Bu olumsuz durumu göz önünde bulundurarak bu çalışmamızı burada başlatıp ve biran önce bitirmeyi hedefliyoruz. İnşallah bu çalışmamızın sonuçlanmasıyla birlikte bu mahallemizdeki bu sorun son bulmuş olacak” dedi.

‘HALKIMIZA RAHAT BİR NEFES ALDIRACAĞIZ’

Göreve geldikleri günden bu yana altyapı çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini ve bu konuda büyük bir ilerleme sağladıklarını dillendiren Başkan Çetinsoy, “Halkımız her türlü hizmeti hakkediyor. Bir yerleşim yerinin en önemli iki temel unsusu altyapı ve üstyapı çalışmalarıdır. Bizlerde bu düşünceyle yola çıkarak bugüne kadar birçok çalışmayı hayata geçirdik. Kısaca ilk günden buyana alt ve üstyapı çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük ve bugün geldiğimiz noktada bu konuda çok büyük eksiklikleri giderdiğimizi görebiliyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu çalışmalarımızı en iyi şekilde sonuçlandırarak, halkımıza rahat bir nefes aldıracağız” diye konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.