Losev

Günkırı Aile Hekimliği Binasının İnşaatı Bitti

Videoyu Aç Günkırı Aile Hekimliği Binasının İnşaatı Bitti
A
a

Günkırı Beldesinde Selçuklu mimari yapısına uygun şekilde inşa edilen ve çalışmalarının büyük bir kısmı bitirilen yeni Aile Hekimliği hizmet binası, en kısa zamanda il protokolünün katılımıyla açılışı gerçekleşecek.

Günkırı Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü’nün birlikte yürüttükleri proje kapsamında beldemize yepyeni bir Aile Hekimliği hizmet binası yapıldı. Mevcut binanın ihtiyaçlara cevap verecek nitelikte olmaması ve belde sakinlerine daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak adına, belediye tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilen arazi üzerinde inşa edilen binanın inşaat hali bitirildi. Selçuklu mimarisine uygun şekilde inşa edilen bina iki katlı ve toplam 544 metre kare alan üzerinde yer alıyor. Modern yapısıyla belde halkına sağlık hizmeti sunacak olan binanın çevre düzenlenmesinden sonra il protokolünün katılımıyla en kısa zamanda açılışı gerçekleşecek.

‘DAHA İYİ SAĞLIK HİZMETİ İÇİN’

Yeni inşa edilen Aile Hekimliği hizmet binasının bitirilmesinin sevindirici bulduğunu belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, beldenin nüfusuna dikkat çekerek şunlara değindi: “Yeni binanın tamamlanmasıyla birlikte beldemizdeki sağlık hizmeti daha iyi şartlarda verilmiş olacak. Bununla birlikte beldemizde görev yapacak doktor ve hemşire sayısında da bir artış olacak. Belediye olarak yeni Aile Hekimliği hizmet binasının tamamlanması için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ettik.” diye konuştu.


Kaynak : Bitlis Haber13 / Günkırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.