28 Mayıs'ta yapılacak olan ikinci tur seçimine yaklaşırken Millet İttifakı'nı eleştiren Sevigen, ''Partimizi koruyamadığımız için üzgünüm. Biz Kemal Bey’i çok uyardık. Ben 2 yıldır bağırıyorum, bu altılı masanın oyu yok, bunlarla konuşurken böyle konuşun. Esas kavga milletvekili listesi açıklandığı zaman göreceksiniz.

Biz solcular, Mustafa Sarıgül’ü al, DSP’yi al, Muharrem Bey’i al. Kendi amblemlerini koysunlar, nasıl girdi Erbakan’ın oğlu. Fikirlerimiz düşüncelerimiz aynı olmasa da kendi amblemini koydu. Babayiğit gibi er meydanında ölçüsünü aldı. Bu insanlar bizim arkadaşlarımızın emeklerini sömürdüler.

İYİ Parti Yaprak Dökmeye Devam Ediyor: Bir İstifa Daha İYİ Parti Yaprak Dökmeye Devam Ediyor: Bir İstifa Daha

Şimdi bir önerim var. Kemal Bey’e söylemek istiyorum ki, bu arkadaşlar çıksın ve biz Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı istemiyoruz, bakanlıkta istemiyoruz. CHP'nin milletvekillerini aldık. Ali Babacan, Karamollaoğlu, Davutoğlu, Gültekin Uysal ve Meral Akşener. Davutoğlu’nu dinledim. Halası oy vermiyordu ve dün akşam dedi ki halam gitti verdi. 15 milletvekili aldın. CHP örgütünü motive etmek için Karamollaoğlu, Davutoğlu, Gültekin ve Meral Hanım çıkıp demeli ki, biz Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve bakanlık istemiyoruz. Bunu CHP'ye verin ve biz bu çocukların haklarını yedik desinler.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: İlke Haber Ajansı (İLKHA)